UKK eli usein kysyttyjä kysymyksiä

Valmistaja?

Kuka tuotteet valmistaa ja tuo Suomeen?

Aloe Natura -verkkokaupan kaikkiin tuotteet tulevat suoraan Barcelonassa sijaitsevan perheyrityksen Cosmonaturan kosmetiikkalaboratoriosta, jossa ne on valmistettu tiukan laatustandardin mukaisesti. Kaikki tuotannossa käytetty aloe vera on luomukasvatettua yrityksen omalla katetulla, plantaasilla Kanarialla. Samalla tilalla otetaan talteen myös Helix Aspersa -kotiloiden tuottamaa seerumia. Tuotesarjassa paljon käytetty arvokas arganöljy tuotetaan mekaanisesti puristaen omalla sopimustilalla Lounais-Marokossa. Loppuvuodesta 2018 alkaen ”Luomusertifioitu Aloe Vera” -merkit alkoivat tulla pakkauksiin, ensimmäiseksi puhdistettuun Aloe vera- geeliin 100 ml ja 250 ml, joita tituleerattiin ”Euroopan puhtaimmaksi aloe veraksi” INCI-listansa perusteella.

Luonnontuotteiden pysymiseksi puhtaina ja teholtaan mahdollisimman täydellisinä, on tuotteisiin lisättävä säilöntäaineita. Valmistaja on tehnyt vuosikymmeniä töitä, löytääkseen parhaimmat ja mahdollisimman luonnonmukaisia ja silti tuotteen käyttöikää lisääviä aineita kuten alkoholia sisältäviä kasvisuutteita ja eteerisiä öljyjä. Aloe Natura -tuotteissa ei käytetä mineraaliöljyjä eikä haitallisiksi todettuja parabeenejä. Myöskin tuoksut tulevat pääosin luonnonaineista tai niistä johdetuista parfyymeistä.

Aloe Natura Oy jatkaa v. 1988 perustetun Styland Oy:n maahantuontia aloevera-tuotteille. CosmoNatura-tuotteita alettiin tuoda Suomeen yksinmaahantuontioikeudella v. 2011. Tuotteiden pitkäikäisimpiä jälleenmyyjiä on Suomessa mm. Valamon Luostarin Tuohus-myymälä Heinävedellä, jossa tuotteet ovat myös nousseet erittäin suosituiksi viime vuosina.

Onko aloe vera

turvallista?

Aloe vera on todella hyvin siedetty luonnonaine, jota saadaan Aloe Barbendensis Miller -kasvista. Aloe vera sopii lähes jokaiselle, sillä tutkimuksen mukaan vain yksi miljoonasta on sille allerginen. Eli jos olet joskus saanut jostain aloe veraa sisältävästä tuotteesta allergisen reaktion, on sen aiheuttaja luultavimmin tuotteen jokin muu aineosa. Tuoteselosteita tutkimalla huomaa, että markkinoilla on paljon tuotteita, joissa on minimaalisen vähän aloe veraa, vaikka tuotetta markkinoidaan aloe vera-nimellä.  Lisäksi on huomattava varsinkin juotavien aloe vera -tuotteiden luontainen vaikutus puhdistaa kehoa ja lisätä aineenvaihduntaa. Ensimmäisillä käyttökerroilla saattaa siis esim. ihoa tukkineet epäpuhtaudet nousta pintaan ja aiheuttaa ihon punaisuutta tai näppyjä.

Aloe Natura -verkkokauppaan tuotteet on valittu erityisen huolellisesti ja maahantuojana meillä on lähes 10 vuoden ajalta käyttökokemustietoa. Tuotteista on tullut tuona aikana lähes poikkeuksetta ylistävää asiakaspalautetta. Eniten olemme saaneet kiitosta hinta-laatu -suhteesta, joka monen mielestä ollut loistava verrattuna moniin luonnonkosmetiikka- tai verkostomarkkinointisarjoihin. Kuluttajilla onkin mahdollista hyödyntää maahantuojan hinnoittelu aloenatura.fi -verkkokaupassa. 

KUMPI: Kirkas vai vihreä aloegeeli?

Vihreä Bio Aloe Vera -geeli on pyritty puhdistamaan hyvin varoen, jotta aloe veran luonnonmukaiset ainesosat säilyisivät mahdollisimman luonnollisina. Pakkauksen merkintä 99,5% kertoo sen dermatologisen puhtauden. Kirkkaalla geelillä se on 100%, joten esim. rikkoutuneen ihon hoidossa, dermatologisesti laboratoriossa puhdistettu geeli on ns. turvallisempi vaihtoehto. Toisaalta aloe vera on luontaisesti anti-inflammotorinen eli tulehdusta estävä, joten moni valitsee silti vihreän Bio-geelin myös haavojen hoitoon.

Väri vihreään geeliin ei tule kasvista, sillä kasvin kuorikerroksessa on jopa myrkyllisiä ainesosia. Haalean kellertävä geeli on värjätty luontaisella väriaineella vihreäksi ja saostettu hyvin kepeästi. Kirkasta geeliä on saostettu luonnon ksantaanikumilla, joten kasvojen ihonhoidossa moni kokee sen miellyttävämmäksi, koska vihreä geeli on valuvampi.

Molemmat on valmistettu luomusertifioidusta aloe verasta ja kirkkaan geelin koostumuksesta on poistettu vähäinen määrä propyleeni glykolia, vaikka se onkin yleisesti käytetty pehmentävä ja imeytymistä parantava ainesosa lähes kaikissa voiteissa.

Molemmilla geeleillä on siis ystävänsä, eikä eroa käytännössä oikeastaan iholla huomaa. Vihreä geeli lienee suositumpi esim. koirien tassuhoidossa ja esim. rikkoutuneiden limakalvojen hoitamisessa. 

Lapsiperheissä suositaan enemmän luomusertifioitua kirkasta Aloe geeli 100%, koska sen levittäminen on helpompaa: väritön ja välitön apu itikan puremissa, palovammoissa, kasvukivuissa, auringonpolttamissa ja kaikenlaisten nirhaumien hoidossa.

Mistä löydän tilaus- ja toimitusehdot? Turvallisuus?

Tilaaminen ja toimitus  Aloe Naturasta on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi. Voit siirtyä tilauksen lopuksi maksamaan verkkopankkiisi tai valita Klarnan laskun. Lisätietoa löydät alapalkista!

GPDR -politiikkamme eli tietoturvaan liittyvät käytäntömme ovat todella tiukat. Emme myy kirjautumisia tai mitään tietojasi kenellekään. Lisätietoja alapalkista!

Myös ulkomaille

Klarnan maksupalveluille tilaukset onnistuvat Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Viroon.

LAATUTAKUU

Annamme tuotteille täyden laatutakuun vuodeksi ostopäivästä, palautuksen hinta korvataan tuotetutkimuksen jälkeen.

Hyödynnä alet

Tuotteemme ovat kestoedullisia, alekampanjoita on harvoin. Sen sijaan harjoitamme ystävähinnoittelua eli 2 tuotetta hieman edullisemmin, samalla postimaksulla.

TIETOSUOJA

Emme myy tietojasi kenellekään. GDPR-tietosuojapolitiikkamme on tiukka. Suorastaan niuhotamme asiakasturvallisuudesta. Sinun eduksesi. Lisätietoa alavalikossa.