Acemannan on uudistaja!

Aloe vera Barbendensis Miller eli lääkealoe, jota luonnonmukaisesti kasvatetaan päämiehemme katetuilla plantaaseilla, sisältää runsaasti Acemannan polysakkariinia, joka kemiallisesti merkitään myös polyuronidiksi.

Acemannan on aine, joista meistä jokainen on tuottaa itsekin, mutta vain murrosikään saakka. Se on siis kehollemme tuttu, luonnonmukainen aine. Itse uskon, että se on juuri syy, miksi tuntuu, että aloe vera tuntuu ihmisillä auttavan niin monenlaisiin vaivoihin.

Alkuun minun oli suorastaan mahdoton uskoa, jotta yksi luonnon aine saattaisi oikeasti kyetä auttaamaan niin moneen vaivaan: atooppiseen ihoon, psoriassikseen, ummetukseen, väsymykseen, unettomuuteen, ruusufinniin, kielen punajäkälään, sieni- ja bakteeri-infektioihin. Acemannan lisäksi aloe verassa on yli 200 ainesosaa, joista 74 bioaktiivista vaikuttajaa. Päädyinkin siihen, että hyvää tekeviä aineita on niin paljon, jotta ihmisen keho saa aloe verasta sellaisen boostin ja huuhtelun, jotta keho pääsee jälleen balanssiin. Ja se näkyy niin, että se päällimmäinen vaivamme tuntuu helpottuvan ensimmäiseksi, koska sitä seuraamme eniten. Voi kunka viisas kehomme onkaan, loppuun saakka se pyrkii pitämään kaiken balanssissa…vaikka kohtelemme sitä usein niin huonosti!

Acemannan polysakkariini vahvistaa immuunijärjestelmäämme, edistää kuona-aineiden poistumista, toimii solujen ja esim. ihon uuidstajana ja syväkosteuttajana. Se on myös tärkeä aine nivelsiteillemme, rustoille – kaikkineen se auttaa kehoamme uudistumaan!

Mitä suurempi prosentti tuotteessa on aloe veraa, sitä enemmän tätä kehollemme jo nuoruudesta tuttua pitkäketjuista sakkariinia se sisältää. Geeleissämme sitä on lähes 100% – siksi ne ovat iholle todellistä eliksiiriä.

Tutkimuslaboratoriossa mietitään ja testaillaan koko ajan, miten aloe vera toimii yhdessä muiden luonnon aineiden kanssa, joilla taas voi olla esim. suojaava ja antioksidanttista vaikutusta kuten Rose Hip Oil:lla tai marokkkolaisella Argan Oil:lla. Elämä on erittäin mielenkiintoista myös tällä saralla! Vaikka kalliit, täysin laboratoriossa valmistetut teolliset yhdisteet kauneudenhoitoon voivat olla tehokkaita, tuntuu paremmalta ja turvallisemmalta käyttää niitä, joita kehomme itsekin luontaisesti tuottaa.

Acemannan polysakkariini

2 ajatusta aiheesta “Acemannan on uudistaja!”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.