Aloe vera ja koronan tuomat muutokset

aloe, aloe vera, aloe vera leaf
Maailma ei ole entisellään jälkeen korona pandemian. Vaikka uuteen tilanteeseen sisältyy paljon pelkoa, taloudellisia menetyksiä, ikäviä karenteenitilanteita, ajassa piilee selvästi alku monenlaiselle uudelle inhimillisyydelle ja globaalille yhteistyölle.

Äkikseltään ajatellen sillä ei ole mitään tekemistä aloe veran kanssa. Eikä varsinaisesti olekaan. Mutta luonnonmukainen aloe vera symboloi kuitenkin paljon kaikkea sitä hyvää, mitä tästä voi seurata. Kun käsidesi loppui, palattiin vanhaan konstiin: yhdistettiin vahvaa alkoholia aloe vera geeliin ja simpsalabim: iholle ystävällinen, miellyttävä käsidesi oli valmis! Tähän opastettiin myös Aloe Natura-tuotteiden tehtaalla videon avulla.
Katso video tästä!

Aloe vera symboloi myös luonnonmukaisuuden ja pientuottajien vaihtiehtotuotteden tukemista, vaihtoehtona isoille kosmetiikka- ja terveystuotteiden tuotannolle. On ollut ilo huomata jo tässä lyhyen ajan aikana, kuinka tärkeänä nyt pidetään pienyrittäjyyden, luomutuotannon ja vaihtoehtotuotteiden tukemista uudessa tilanteessa. Talouskriisissä on tietenkin vaarana, että vain monikansalliseti ja jättiyhtiöt selviävät siitä. Mutta nyt on käynyt selväksi ainakin Euroopassa, kuinka tärkeä osa yhteiskuntaa ovat pienet toimijat, vaikka luomualoekasvattajat ja näidenkin tuotteiden espanjalainen perheyritys.
Tuoreesta aloe veran ainesosista valmistetut tuotteet ovat parhaimmillaan, kun kuluttaja saa ne nopeasti käyttöönsä, jolloin teho on parhaimmillaan. Nettikauppa mahdollistaa sen kuten myös tuotteiden tilaamisen vaikka kotiovelle silloinkin kun karanteeniin ja jopa julkisilla paikoilla liikkumiseen annetaan uusi määräyksiä.
Toivomme kaikille jaksamista ja toiveikkaita tulevaisuusunelmia tässä uudessa tilanteessa<3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.