100% aloet ja luonnonöljyt

100%:t aloet ja luonnonöljyt ovat alaamme

100%:t aloet ja luonnonöljyt – maailman puhtainta purkissa?Parastahan olisi, jos voisit ihoärsytyksen hoitoon käyttää lääkealoen lehdissä olevaa geelimäistä maltoa tuoreeltaan. Esimerkiksi valuttamalla sitä kasvista suoraan iholle. Mutta jos se ei ole mahdollista, kannattaa varmistaa, että aloe geeliin ei ole lisätty sen tehoa heikentäviä tai muutoin kyseenalaisia kemiakaaleja. Valmistamisvaihe, pakkaaminen ja säilytys vaatii  dermatologisen puhdas tila -laboratorion. Jolloin tuote on turvallinen ja tasalaatuinen, varsinkin jos sitä käytetään myös rikkoutuneen iholle ja limakalvoille. Aloe vera geelimme ovat  suosittuja myös peräpukamavoiteena ja soveltuvat luonnonmukaisten intiimivoiteiden raaka-aineeksi. Luomusertifioitu kirkas geeli tai hieman ”lirumpi” vihreä geeli on monikäyttöinen kaikkiin ihoärsytyksiin ja palovammahoitoon. Aloe vera geeli on erityisesti lasten kanssa lääkekaapin ”must”-tuote.

100% aloet ja luonnonöljyt ovat kaikkineen täyttä tavaraa!  Juotava  Aloe Juice 100% joko hedelmälihalla tai ilman on suosittu puhdistuskuuri. Se on myös suolistoa suojaava apu esim. vahvan lääkekuurin tai hoidon aikana, jolloin elimistö tarvitsee tukea säilyttääkseen luonnonmukaisen vastustuskykynsä.

Sataprosenttiset luonnon öljyt kuten  mekaanisesti  puristettu aito Argan Oil, ihoa suojaava ruusuöljy eli Rose Hip oil tai esim.  Sheavoi ovat loistavia iholle sellaisenaan. Ne antavat myös lisätehoa monille ihohoitotuotteillemme.  Cannaloe-sarjan tuotteet ovat pitkällisen laboratoriotyön tuloksia,  joissa cannabisöljyyn ja aloe veraan on espanjalaisen päämiehemme tehtaalla pyritty lataamaan usean luonnonaineen tehovaikutukset! Tutustu tuotesivuilla tarkemmin eri tuotesarjoihin!

Näytetään kaikki 6 tulosta