+50-v iholle

Ihoa silottavat luonnon ihmeet!
+50-v iholle Aloe veraa, Helix Aspersaa ja Cobra Poison-muunnelmaa sekä muita siloittavia tehoaineita. Helix Aspersa on  kotilo, joka viihtyy aloe vera plantaasilla ja korjaa oman kotilonsa halkeamia ja haurastumista tuottamalla itse kirkasta ns. etanalimaa. Se otetaan plantaasilla talteen kotiloita vahingoittamatta ja puhdistetaan dermatologisesti. Työläs keruuprosessi kannattaa,  sillä ihmisiholle pienelläkin tipalla on huomattava silottava vaikutus ryppyihin. Sen on tutkittu korjaavan myös  arpikudosta ja vaalentavan jopa tummia leikkausarpia. Se sopii herkälle silmänympärysiholle ja juonteisiin sellaisenaan tai osana Baba Aloe tai Baba Rosa +50-voidetta.

Tutustu ihon hellävaraiseen puhdistukseen, erityistehokkaaseen miselliveteemme, vartalo- ja kasvovoiteisiin, tehoseerumeihin ja muihin erikoistuotteisiimme!

Muista myös jalkojen ihonhoito, johon on nyt useita tehokkaita uutuuksia: verenkiertoa edistävä geeli, myös suonikohjukipujen ehkäisyyn, rauhoittava jalkavoide väsyneille ja levottomille jaloille sekä ns. ihmebalsami (aloe, kehäkukka, shea, mehiläisvaha yhdessä) kovettumien ja jalkapohjien hoitoon!

Tutustu tuotekehityksen tuloksiin:  +50-v iholle aloe veraa, helix aspersaa ja cobra poison-muunnelmaa!

Näytetään tulokset 1–12 / 13