Akne ja rosacea-iholle

Tea Tree Oil ja Helix Aspersa-tehoseerumi
Akne ja rosacea-iholle Tea Tree Oil:a ja Helix Aspersaa. Ne ovat turvallisia luonnonaineita, mutta tutkitusti tehokkaita. Tavoitteena on saada palautumaan ihon oma luontainen kosteusbalanssi, jonka akne tai myös liiallinen puhdistaminen teollisilla aineilla on sekoittanut. Tea tree oil eli teepuuöljy yhdessä aloe veran kanssa hillitsee rasvoittumista aknen pahimmassa vaiheessa.

Jopa joka kymmenennellä suomalaisella aikuisella on rosaceaa eli ruusufinniä. Taipumus siihen kulkee suvussa. Poskiin, joskus nenään, otsaan tai leukaan ilmestyy punoitusta, pieniä hiusverisuonia ja märkäpäitä. Mausteiset ruuat, viini sekä lämpötilavaihtelut saavat ruusufinnin loistamaan kasvoissa. Tätä harmillista ihosairautta voidaan hoitaa pitkäkestoisilla ja voimakkailla antibioottikuureilla, mutta myös elimistön monet tärkeät bakteerikannat kärsivät. Siksi moni etsii vaivaan luonnonmukaisempia hoitokeinoja. Yksi merkittävimmistä on  Helix Aspersa-kotilon tuottama seerumi, jota tuotetaan päämiehemme aloe vera plantaaseilla. Etana korjaa kotilonsa halkeamia ja epäpuhtauksia tuottamalla limaa, joka otetaan talteen kotiloita vahingoittamatta. Sen on todettu korjaavan tehokkaasti myös ihmisihon epätäydellisyyksiä ja helpottavan huomattavasti rosaceaan liittyviä vaivoja.  Lue tästä lisää tutkimustietoa.

Helix Aspersa on yksi Baba Aloe ja Baba Rosa + 50- voiteen raaka-aineist. Aknen hoitoon kannattaa valita Baba Aloe, jossa on kevyempi koostumus. Baba Rosa-voiteen Rose Hip Oil antaa suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan, mutta se on myös hieman paksumpi ja hitaammin imeytyvä voide erityisesti + 50-v iholle. Rosacean kuriin saamisessa kannattaa käyttää myös 100% Helix Aspersa-tehoseerumia.

Akne ja rosacea-iholle Tea Tree Oil:a ja Helix Aspersaa, mutta lisäksi on tärkeää muistaa myös oikeanlainen ihonpuhdistus. Valikoimissa on useita puhdistusaineita, geelejä sekä erityisen laadukasta misellivettä akne ja rosacea-ihon hellävaraiseen hoitoon!

Näytetään kaikki 12 tulosta