Aloe aurinkosuojaksi ja palovammoihin

Ikiaikainen aloe vera ja palovammahoito
Aloe aurinkosuojaksi ja palovammoihin!  Jo muinaisissa kulttuureissa tunnettiin aloeveran parantavat vaikutukset tulehdusten ja palovammojen hoidossa. Aloe vera-pohjaiset aurinkovoiteet ja sprayt sopivat myös lapsille ja vauvoille. Pelkästään luonnonaineilla ei ole mahdollista saada UVA ja UVB-suojaa iholle, siksi näihinkin on lisätty teollisesti valmistetut suoja-aineet sekä UVA- , UVB- että IR-säteille, myös ns. sinisille haitallisille valonsäteille.

Jokainen auringonpolttama jättää iholle pitkäikäisen terveyshaitan.  Siksi suojaus on tärkeää. Varsinkin usein aurinkosuojaa käyttävien kannattaa valita mahdollisimman luonnonmukainen aurinkosuojavoide, jottei iholle  kerry koko ajan kerroksia kemiallisista aineista. Niitä voi olla hurjasti aurinkosuojavoiteissa, varsinkin uimisen kestävissä voiteissa ja suihkeissa.

Aloe Naturan aurinkosuojavoiteet tai kätevä Sun Aloe- spray ovat turvallisia.  Lisää iholle ohut kerros parin tunnin välein, jos oleskelet koko ajan auringossa.  Pesemisen jälkeen voitele iho kevyesti Aloe Vera After Sun -geelillä. Se on viilentävä ja ihon luonnollista kosteustasapainoa edistävä  after sun -käsittely.

Aloe vera geeliä on hyvä pitää varalla, koska se toimii kaikkiin ihoärsytyksiin –  runsas kerros estää myös mäkärien ja hirvikärpästen iholle tulemisen.  Palovamma jää huomattavan paljon pienemmäksi, jos saat siihen minuutin tai kahden sisällä runsaan kerroksen viilentävää aloe veraa. Lasten kanssa aloe vera on pelastus!  Olipa kyse hyönteisen puremasta, nokkosen polttamasta, kutisevista rokkoarvista tai kasvukivuista, jotka häiritsevät yöunta.

Näytetään kaikki 7 tulosta