Aloe ja argan hiuksille

Aloe ja argan hiuksille ovat kuin mesi mehiläisille. Mehiläiset erittävät itse entsyymejä ja erilaisia nesteitä mahassaan meteen ja ottavat siitä hyötykäyttöön tarvitsemansa ainesosat. Aloen luonnolliset 250 ainesosaa tarjoavat sitä ravintoa hiuksille, mitä ne kulloinkin tarvitsevat, lisäksi aloe rauhoittaa hiuspohjaa.

Marokkolaisista arganpuun hedelmistä mekaanisesti puhdistettu öljy myös ravitsee, mutta erityisesti suojaa hiuksen käpymäistä pintarakennetta. Voit tehdä tehohoitoja hauraille latvoille 100%:sella Argan Oil – öljyllä sivelemällä latvat öljyllä ja antamalla öljyn imeytyä pari kolme tuntia kuiviin hiuksiin esim. pyyhkeen sisällä. Sen jälkeen shampoo pesu ja hoitoaine myös juurille.

Aloepohjaiset shampoot ja hoitoaineet sopivat kaikille hiuksille, myös hiuspohjan ongelmiin. Varsinaista hilsettä ne eivät poista, mutta ne auttavat hiuspohjaa pääsemään balanssiin. Hilse on seuraus joko liian kuivasta atooppisesta ihosta tai liiasta rasvasta ns. taliköhnästä, johon voi ruokavaliollakin vaikuttaa.  Teepuuöljy-hiustuotteet kuivattavat helposti rasvoittuvaa hiuspohjaa ja hoitavat myös rasvoittuvaa hiuslaatua. 

Kaljuuntumisen hidastamiseen ja hiusten kasvuun on oma shampoonsa, jonka meritähtiuute ja muut turvalliset luonnonaineet tuovat runsautta vakituisesti käytettynä. Tervemenoa lukemaan lisää luonnonmukaisista huipputuotteistamme!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.