Hierontavoiteet ja aktivointigeelit

Luonnon lääkekaapista tehoaineita!
Luonnonmukaisia hierontavoiteita ja aktivointigeelejä on mahdollista valmistaa myös hyödyntämällä tuhatvuotista kansanperinnetietoutta ja luonnon aineita.

Menthol ja eucalyptys ovat kaikille tuttuja – ne sopivat myös voiteisiin. Kuten Arnica, Unikko, Paholaisenkynsi, Kuolleen meren suolat, Rosmariini, Cambhor, Inkivääri ja Lamosalali sekä monet tuntemattomammat luonnon tehoaineet.

Näissä tuotteissa yhdistyy valmistajan 30-vuotinen kosmetiikkatuotteiden valmistamiseen liittyvä tietämys ja moderni teknologia. Mutta myös tuhansine vuosien kansanlääketietouden hyödyntäminen. Se tekee tuotteista turvallisia ja kiinnostavia. Näitä et löydä marketeista etkä luontaistuoteliikkeistäkään.

Kipugeelit,  lihasrelaxantit,  jalkavoide väsyneille jaloille, geeli suonikohjujen ehkäisyyn, hierontavoiteet, intiimigeeli tai nivelsärkyä helpottavat voiteet….kaikissa ravintorikas aloe vera pohja tekee tuotteista myös ihoystävällisiä ja edistää muiden tehoaineiden imeytymistä.

Luonnonmukaisia hierontavoiteita ja aktivointigeelejä on lähes mahdoton valmistaa tuoksuttomiksi. Onneksi useimmat hajuherkät henkilöt pystyvät käyttämään luonnontuoksuja sisältäviä tuotteitamme.

Näytetään kaikki 3 tulosta