Nuorelle iholle luonnonmukaista

Enemmän kuin perus-misellivesi ja muita vinkkejä!

Nuorelle iholle luonnonmukaista! Varsinkin nuorena on tärkeää tukea ihon omaa luonnollista tasapainoa. Kosmetiikan kemialliset aineet kertyvät ihosolukkoon ja jopa varastoituvat kehoon loppuelämäksi. Iho pyrkii mukautumaan parhaansa mukaan kemikaaleihin, mutta usein niitä tulee iholle aivan liikaa ja luonnollinen kosteustasapaino on sekaisin.

Ihon puhdistaminen on kauniin ihon lähtökohta. Hyödynnä siinä misellivettä, jonka mikroskooppiset hiukkaset imevät sähköisen varauksen avulla likaa, talia, meikkiä ja muita epäpuhtauksia.  Aloe Naturan Agua Micelar-puhdistusvesi sisältää lisäksi hyaluronihappojen lisäksi runsaasti aloe veran ja hamameliksen hoitavia ainesosia. Myös tuoksu on miellyttävä. Kaurapohjainen puhdistusemulsio sopii kuivalle nuorelle iholle ja Azuleno-pohjainen puhdistusmaito rasvaisemmalle iholle. Molemmille tuotteille on omat kasvovetensä, jotka sulkevat ihohuokoset ja ravitsevat aineosat hoitavat yön ajan ihoasi.

Akneihon ongelmatkin pohjautuvat usein puhdistamiseen – nimittäin liian kovilla aineilla ja liian usein tapahtuvaan puhdistamiseen. Tuolloin iho pyrkii tuottamaan kosteutta ja aktivoi rasvantuotantoa. Tällaisen kierteen katkaisemiseen on laboratoriomme mukaan saatu hyviä tuloksia käyttämällä veden sijasta puhdistamisessa puhdasta aloe vera geeliä, jonka jälkeen kosteusvoiteena Baba Aloe-voidetta. Voiteen helix aspersa -tehoseerumi rauhoittaa ja silottaa ihon pinnan kahdessa viikossa kuntoon.

Suosittelemme: nuorelle iholle luonnonmukaista! Tutkittuja ja harkiten valmistettuja tuotteita ilman muotihypetystä!

Näytetään tulokset 1–12 / 14