, , ,

Aloe-azulene akneihon PUHDISTUSEMULSIO, 200 ml

14,90 sis alv 24 %

Tulehdusta hillitsevä azulene, rauhoittava kaura ja aloe vera – luonnonaineet hellään, mutta tehokkaaseen ihonpuhdistukseen rosacne- ja akneiholle sekä stressistä oireilevalle iholle.

Saatavuus: 3 varastossa

Luonnonmukainen puhdistusaine akneiholle, jossa ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja kauraa sekä puhdistavaa azulenea. Tämä puhdistusaine ei kuivata ihoa, vaikka syväpuhdistaakin! 

Luomukasvatetun lääkealoen ihoa uudistava ja kosteuttava vaikutus yhdessä rauhoittavan azulenen ja puhdistavan kauran kanssa. Sopii stressiherkälle iholle, myös aknetulehdusta rauhoittava. Riittoisa koostumus! Emulsion vaaleansininen väri tulee luonnonmukaisesta azulenesta, joka löydettiin jo 1500-luvulla, kun kamomillaan höyrystettiin.  Yhdistä saman sarjan Bionatural-kasvoveteen, jonka kaura ja aloe rauhoittaa ja auttaa ihoa uudistumaan. Luonnonmukainen puhdistusaine akneiholle ja kasvoveden käyttäminen  palauttavat parhaiten ihon oman kosteustasapainon, joka menee helposti epäbalanssiin aknen, teollisen kosmetiikan ja jopa liiallisen puhdistamisen vuoksi.

Käyttöohje: Käytä puhdistuksessa vanulappua tai pestävää bambupesintä. Älä hankaa, ettei ihon oma luontainen suojavaippa ärsyynny. Aloita puhdistus ihon rasvaisemmista kohdista esim. nenän ympäriltä. Vaihda vanulappua ja käy kevyesti läpi myös kaulan alue. Jos ihosi rasvoittuu, mutta on pintakuiva, vältä myös veden käyttämistä.  Sulje ihohuokoset puhdistuksen jälkeen Bionatural Tonica -kasvovedellä!

Katso myös: Herkän ja kuivan ihon kaura-aloepohjainen Puhdistusmaito ja saman sarjan Kasvovesi. Kokeile myös hellävaraista, mutta tehokkaasti epäpuhtauksia magneetin tapaan puhdistavaa Misellivettämme.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aloe-azulene akneihon PUHDISTUSEMULSIO, 200 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *