, ,

Aloe-Hemp FLUORITON HAMMASTAHNA 75 ml

8,90 sis alv 24 %

Fluoriton, runsaasti aloe veraa ja luonnonöljyjä kuten cannabista (THC 0%), rosmariinia, kamomillaa, salviaa, sitruunaa ja sekä oliiviöljyä sisältävä luonnonmukainen hammastahna, joka hoitaa hampaiden lisäksi ikeniä ja suun herkkiä limakalvoja, Jättää  suuhun puhtaat pinnat ja miedon sitruunantuoksun. Kokeile!

Saatavuus: 15 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 260130 Hemp Aloe Hammastah Osastot: , ,

Runsaasti aloeveraa  ja cannabisöljyä (THC 0%) sisältävä hammastahna hoitaa hampaiden lisäksi myös ikeniä. Aloevera ja useat luonnonöljyt yhdessä suojaavat  bakteerien aiheuttamilta tulehduksilta ja suojaavat myös herkkiä ikeniä ja suun limakalvoja.  Tämä hammastahna on myös fluoriton. Mieto sitruunainen maku ja raikas yrttinen tuoksu.

Monet nykyiset hammastahnat ovat liian vahvoja ikenille ja suun herkille limakalvoille. Varsinkin valkaisevat tai suuvesiä sisältävät hammastahnat voivat heikentää limakalvojen kuntoa ja kimmoisuutta, jopa vaurioittaa hammaskiillettä. Tuote sopii sinulle, joka haluat välttää fluoria, mutta se sopii myös kenelle tahansa plakin, karieksen ja hammaskiven ehkäisyyn ja suun luonnonmukaiseen hygienian hoitoon.

Mietityttääkö fluorin käyttö? Riski luuston fluoroosille kasvaa kun fluorin kokonaissaanti ylittää 6 mg päivässä. Alueet, joiden pohjavedessä on normaalia enemmän fluoria ovat Kaakkois-Suomen rapakivialueilla, Varsinais-Suomessa ja Ahvenanmaalla. Näilläkin alueilla fluoridia tyypillinen pitoisuus pohjavedessä on alle 0,1 milligrammaa litrassa (mg/l), joten hammastahnoissa olevaa fluorin määrää voidaan pitää turvallisena. Fluoriyhdisteet suojaavat hampaita reikiintymiseltä, koska reagoidessaan hampaan pinnalla se muodostaa kariekselta suojaavan kerroksen. Varsinkin lasten ja nuorten hampaiden hoidossa fluori on kiistatta hyödyksi. On kuitenkin ymmärrettävää, jotta yhä useammat haluavat välttää ylimääräistä fluoria!

Tämä fluoriton tahna sisältää cannabisöljyn lisäksi rauhoittavaa kamomillaa, rosmariinia ja salviaa ja siinä on myös tilkkanen hoitavaa oliiviöljyä. Makuna mieto sitruuna.

Käyttöohje: Purista tahnaa tuubista hammasharjaan, niin että tuubi ei kosketa harjaksia (harjan mahdolliset pöpöt eivät siirry tuubin tahnaan) – levitä tahna vaikuttamaan kaikkialle suussa. Pese järjestelmällisesti jokaiseen hampaan kaikki pinnat. Fluorin on hyvä vaikuttaa ainakin minuutin hampaissa ennen huuhtelua. Käytä ahtaiden hammasvälien puhdistamiseen tarvittaessa hammaslankaa tai hammaslankaimia.

Katso myös:  Valikoimissamme on myös fluoria sisältävä Aloe-Sitruuna HAMMASTAHNA. Jos kärsit lääkkeiden tai muun syyn takia suun limakalvojen ongelmista, puhdas Luomu aloevera geeli on turvallinen ja lähes mauton suun limakalvojen hoidossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aloe-Hemp FLUORITON HAMMASTAHNA 75 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *