Aloe -sitruuna HAMMASTAHNA 75 ml

8,90 sis alv 24 %

Luonnonmukaiseen suun hygienian hoitoon runsaasti aloeveraa sisältävä kevyesti sitruunanmakuinen hammastahna, joka hoitaa hampaiden lisäksi myös ikeniä.

Saatavuus: 18 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 10960 Sitr hammastahna Osastot: ,

Runsaasti aloeveraa sisältävä hammastahna hoitaa hampaiden lisäksi myös ikeniä. Aloevera ehkäisee ientulehdusta ja helpottaa aftojen tai punajäkäläoireiden paranemista. Hammastahna sisältää normaalisti fluoria, joka suojaa hammaskiillettä. Miellyttävä suutuntuma ja mieto sitruunainen maku.

Monet nykyiset hammastahnat ovat liian vahvoja ikenille ja suun herkille limakalvoille. Varsinkin valkaisevat tai suuvesiä sisältävät hammastahnat voivat heikentää limakalvojen kuntoa ja kimmoisuutta, jopa vaurioittaa hammaskiillettä. Aloe Natura -hammastahna on saanut hyvää palautetta ns. pakenevien ikenien vaikutuksista (vihlonta ja ientulehdus) kärsiviltä, mutta se sopii kenelle tahansa plakin, karieksen ja hammaskiven ehkäisyyn ja suun luonnonmukaiseen hygienian hoitoon.

Mietityttääkö fluorin käyttö? Riski luuston fluoroosille kasvaa kun fluorin kokonaissaanti ylittää 6 mg päivässä. Alueet, joiden pohjavedessä on normaalia enemmän fluoria ovat Kaakkois-Suomen rapakivialueilla, Varsinais-Suomessa ja Ahvenanmaalla. Näilläkin alueilla fluoridia tyypillinen pitoisuus pohjavedessä on alle 0,1 milligrammaa litrassa (mg/l), joten hammastahnoissa olevaa fluorin määrää voidaan pitää turvallisena. Fluoriyhdisteet suojaavat hampaita reikiintymiseltä, koska reagoidessaan hampaan pinnalla se muodostaa kariekselta suojaavan kerroksen. Varsinkin lasten ja nuorten hampaiden hoidossa fluori on kiistatta hyödyksi. On kuitenkin ymmärrettävää, jotta jotkut haluavat välttää täysin fluoria – valikoimissamme on myös fluoriton Aloe-Hemp eli cannabisöljyä sisältävä aloe-hammastahna.

Käyttöohje: Purista tahnaa tuubista hammasharjaan, niin että tuubi ei kosketa harjaksia (harjan mahdolliset pöpöt eivät siirry tuubin tahnaan) – levitä tahna vaikuttamaan kaikkialle suussa. Pese järjestelmällisesti jokaiseen hampaan kaikki pinnat. Fluorin on hyvä vaikuttaa ainakin minuutin hampaissa ennen huuhtelua. Käytä ahtaiden hammasvälien puhdistamiseen tarvittaessa hammaslankaa tai hammaslankaimia.

Katso myös: Aloe-Hemp FLUORITON HAMMASTAHNA löytyy myös verkkokaupastamme! Jos kärsit lääkkeiden tai muun syyn takia suun limakalvojen ongelmista, puhdas Luomu aloevera geeli on turvallinen ja lähes mauton suun limakalvojen hoidossa.

1 arvio tuotteelle Aloe -sitruuna HAMMASTAHNA 75 ml

  1. Admin Riitta

    Minulla on pitkäaikainen hammaslääkäri ja ikääkin jo yli seihtemänkymmentä. Nytkun löysin tämän tahnan Valamon-reissulla ja olen sitä käyttänyt kohta vuoden, sanoi hammaslääkärikin, jotta mitä on tapahtunut kun suu on nyt kunnossa? Ei enää ientulehusta eikä verta harjatessakaan. Sanoin, jotta aloevera-tahna on se salaisuus. Laittakaahan taas postissa 3 tuupia tulemaan.
    – Asiakaspalaute 09/2021 tekstiviestillä

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.