Aloe – Taikapähkinä MISELLIVESI 250 ml

14,90 sis alv 24 %

Mikä tekee tästä misellivedestä suositun? Ihana ihotuntuma: hyaruloni, taikapähkinäuute ja aloe vera.  Ja myös tehokkuus: elektrolyytit tekevät työn helposti ja hankaamatta thermal veden ansiosta. Ei sisällä mitään muuta kuin luonnonaineita, ei alkoholia, eikä öljyjä. Todella riittoisa.

Saatavuus: 11 varastossa

Hyaruloni, aloe vera ja taikapähkinäuute tekevät misellivedestä hoitavamman ja  ihotuntumaltaan ihanamman.  Misellit ovat hydrofiilisiä ja oleofiilisiä pintamolekyylejä ja vetävät puoleensa sekä vesi- että öljyliukoista likaa.  Tässä misellivedessä ei käytetä öljyjä eikä kuivattavaa alkoholia. Myös tuoksu on hyvin mieto. Kannattaa vertailla misellivesien tuotesisältöjä!

Misellivesi mullisti ihonpuhdistuksen. Kun elektrolyytit vetävät epäpuhtauksia puoleensa, iho säästyy hankaamiselta, joka varsinkin päivittäisessä meikin puhdistuksessa on ihoa eniten kuluttavaa. Myös ihon luontainen kosteustasapaino kärsii kovista puhdistavista aineista. Voikin sanoa, että oikeanlainen ihon puhdistus on aina kauniin ihon lähtökohta.

Käyttöohje: Kun puhdistat silmämeikkiä misellivedellä, jätä misellivettä reilusti sisältävä vanulappu hetkeksi suljetun silmän päälle, älä hankaa. Pyyhi sen jälkeen kasvot kauttaaltaan ja palaa sitten silmän alueelle. Lyhyenkin vaikutusajan jälkeen misellivesi ehtii irrottaa meikin ja imeä sitä itseensä, jolloin herkkää silmän ympärysihoa ei tarvitse hangata niin paljon.

Katso myös: Jos haluat ruokkia ihoa myös puhdistusvaiheessa ja/tai käyttää misellivettäkin hellempiä puhdistusaineita, kokeile Aloe-Kaura puhdistusemulsiota. Kasvoveden voit yhdistää myös misellivesipuhdistukseen – kasvoveden rauhoittavat ainesosat imeytyvät huokosiin ja sulkevat ne puhdistuksen jälkeen. Muista, että misellivesi on kuitenkin enemmän puhdistaja kuin kosteuttaja, joten ravitseva voide on puhdistuksen jälkeen tarpeen: Baba Aloe tai Baba Rosa +50 käy hyvin sekä aamu- että iltapuhdistuksen jälkeen.

1 arvio tuotteelle Aloe – Taikapähkinä MISELLIVESI 250 ml

  1. Admin Riitta

    ”Pyysitte kertomaan mitä tykkään teidän misellivedestä. Annan viisi tähteä. Muutaman aiemman ostamani Micelarin olen antanut kavereille, koska en kestä voimakkaita tuoksuja, enkä sitä, ett iho jää nahkeeksi. Tällä ei jääny. Siis *****.” Anna

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.