Jalka- ja suonikohjuvoide aktivoiva 250 ml

19,50 sis alv 24 %

Jalka- ja suonikohjuvoide, joka aktivoi soluaineenvaihduntaa ja verenkiertoa luonnonmukaisten aineiden ansiosta: aloe vera, kamfer, rosmariini, menthol. Voimakas, mutta miellyttävä yrttinen tuoksu, viilentävä vaikutus.

Saatavuus: 4 varastossa

Rosmariinia, kamferia ja muita virkistäviä, vahvoja luonnonaineita sisältävä aloe-pohjainen geeli, joka sopii väsyneiden jalkojen aktivointivoiteeksi! Anna jaloille ensin kylmän ja kuuman veden vuorottelusuihku ja hiero sitten luonnonmukainen aktivointigeeli jalkoihin – herättää ja keventää kipeimmätkin jalat tehokkaasti! Hyviä kokemuksia myös suonikohjukivuista kärsiville jaloille!

Jalka- ja suonikohjuvoide, jossa pohjana luomukasvatettu lääkealoe. Aloevera on luonnostaan antiseptinen ja ihoa uudistava. Yhdessä luonnonyrttien kanssa se vilkastuttaa soluaineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Geeli tuntuu aluksi viileältä ja siinä on melko vahva, mutta miellyttävä,  yrttinen tuoksu.

Käyttöohje: Hiero pyörivin liikkein jalkateriin ja pohkeisiin – odottele hetki geelin kuivumista ennen pukemista

Kokeile myös: Jalkaterien ja pohkeiden yrttinen aktivointivoide Tired legs-jalkavoide tai kovettumien hoitoon kehitetty voidemainen Pehmentävä jalkavoide. Tai valitse jalkojen kovettumille tai käsien ns. pykimien hoitoon Ihmebalsamiksi kutsuttu kovettumavoide, jossa aloe veran ja kehäkukan lisäksi 100% sheavoita sekä mehiläisvahaa, jotka tekevät voiteesta paksun ja hitaasti imeytyvän – Ihmebalsami yöksi jalkoihin ja puuvillasukat jalkaan!

1 arvio tuotteelle Jalka- ja suonikohjuvoide aktivoiva 250 ml

  1. Admin Riitta

    Meidän vanha mummi tykkäsi tästä tosi paljon! Tuli kuulema vanhan ajan kamfer-tipat mieleen ja sanoi, jotta auttoi oikeasti särkeville jaloille. Terveisin Aila Savonlinnasta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.