, , ,

Liukastusvoide-intiimigeeli luonnon aloe ja ajuruoho 100 ml

17,80 sis alv 24 %

Liukastusvoide-intiimigeeli aloe ja ajuruoho on turvallinen ja miellyttävä käyttää. Aloe vera, ajuruoho, kehäkukka auttavat limakalvojen kuivumisessa. Miellyttävä luonnontuoksu. Ei jätä ihoa tahmaiseksi, eikä sisällä mitään ylimääräisiä kemiallisia aineita.

Saatavuus: 14 varastossa

Luonnonmukainen liukastusvoide-intiimigeeli on turvallinen ja suojaa ihoärsytykseltä. Aloevera, ajuruoho, kehäkukka auttavat limakalvojen kuivumisessa. Luonnonaineiden ihoa suojaava vaikutus yhdistettynä luonnostaan antiseptiseen ja liukkaaseen aloe veraan tekee tästä tuotteesta täydellisen ja turvallisen intiimialueiden suojavoiteen.  

Tämä liukastusvoide-intiimigeeli tuntuu aluksi viileältä ja siinä on mieto kehäkukan tuoksu. Luomukasvatettu lääkealoe on paljon käytetty pohja intiimivoiteissa ja myös esim. peräpukamavoiteena. Se on luonnostaan antiseptinen ja ihoa uudistava.  Kehäkukka ja timjameihin kuuluva luonnon ajuruoho suojaavat herkkää ja kuivaa ihoa. Auttaa pitämään limakalvot luonnollisen kosteina.

Käyttöohje: Sivele hellästi intiimialueille ennen ja jälkeen.

Katso myös: Intiimivoide isossa 250 ml tuubissa sekä luomusertifioitu Aloe vera geeli 100% tai hieman ”juoksevampi” Vihreä geeli 100 ml tai isossa 250 ml tuubissa.

1 arvio tuotteelle Liukastusvoide-intiimigeeli luonnon aloe ja ajuruoho 100 ml

  1. Admin Riitta

    ”Tämän saatte laittaa sinne sivuillenne: Tällästä voidetta olen juuri etsinyt. Olen kauhulla lukenut listaa miten paljon eri aineita on joissakin liukastusvoiteissa…ei sellaisia uskalla laittaa suoraan limakalvoille, josta ne imeytyy kehoon ja poistuuko koskaan? Kiitos tästä tuotteesta teille, jatkoon meni!” -Aikuinen nainen ja sen mies

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *