Luomusertifioitu Aloe geeli 250 ml

18,90 sis alv 24 %

Luomusertifioitua, puhdistettua aloe vera geeliä saostettuna luonnon ksantaanikumilla.

Saatavuus: 1 varastossa

Aitoa, täyttä aloe veraa joka pisara! Ei lisättyä vettä eikä haitallisia parabeenejä. Lääkekaapin perustuote ja pikahoito kaikenlaisiin iho-ongelmiin. Erityisen hyvä palovammoihin ja auringon polttamalle iholle! Lasten kanssa: vaippaihottumasta itikanpuremiin ja atooppisen ihon kutinavaiheeseen. Sopii myös nuorelle iholle ja pintakuivan akneihon hellään puhdistamiseen sekä limakalvorikkoutumiin kuten peräpukamiin.

Lääkealoen vaikutus ymmärrettiin jo tuhansia vuosia sitten. Aristoteleen neuvosta Aleksanteri Suuri sai parannettua sillä tulehtuneen haavansa ja hänen sotilaidensa pelottoman sodankäynnin syynä uskottiin olevan mukana liikkuneet vankkurit, jossa kasvoi mullassa aloe vera kasveja. Kuumissa ja likaisissa oloissa pienetkin haavat saattoivat hoitamatta koitua kohtaloksi sotilaille.

Valmistajan omilla, katetuilla luomuplantaaseilla kasvatetuista kasveista valutettu tuore aloe vera puhdistetaan ja testataan dermatologisesti! Säilymiseen käytetään luonnon omia aineita kuten saostamiseenkin. ” Euroopan puhtaimmaksi aloe veraksi” – tituleerattu ja ecosertifioitu luomutuote.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luomusertifioitu Aloe geeli 250 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...