, , ,

MANGO argan-aloe VARTALOVOIDE, jättikoko 500 ml

22,00 sis alv 24 %

MANGO aloe-argan VARTALOVOIDE, jättikoko 500 ml

Oi, mikä ihana mangon tuoksu! Tällä hemmottelet ja ravitset ihoasi suihkun tai kylvyn jälkeen. Ja tästä jättipurnukasta riittää loputtomiin, sillä hoitavat aloe vera ja arganöljy tekevät voiteesta myös riittoisan – ohut kerroskin riittää. Imeytyy nopeasti. Melko voimakas hedelmäinen tuoksu.

Saatavuus: 2 varastossa

Ihanantuoksuinen MANGO argan-aloe  VARTALOVOIDE ravitsee ja uudistaa ihoa. Jättikokoinen purnukka, jonka avaamisesta tulee aina hyvä mieli. Pohjana luononmukainen aloe vera, arvokas argan öljy sekä puristettu mangouute. Imeytyy hyvin ja jättää iholle ihanan hedelmäisen tuoksun. Ecoactive -sertifioitu laadukas tuote.

Kuten useat tutkimukset todistavat, lääkealoessa luontaisesti olevat 250 ainesosaa uudistavat ja kosteuttavat ihoa. Myös arganöljy on paljon tutkittu ”Marokon kultana” tunnettu kauneusöljy, jota puristetaan arganpuun pähkinämäisistä hedelmistä. Mango-uute ja muut turvalliset ainesosat tekevät tästä voiteesta ravinteikkuudesta huolimatta notkea, kepeän ja helposti imeytyvän.

Sopii myös nuorelle iholle koko vartalon kosteusvoiteeksi suihkun jälkeen!

Käyttöohje: Levitä ohut kerros puhtaalle iholle. Helposti imeytyvä, melko voimakas hedelmäinen tuoksu.

Katso myös: Samassa sarjassa myös ihon elastisuutta lisäävä PAPAYA Argan-Aloe VARTALOVOIDE, jossa mangoa hieman makeampi tuoksu.

1 arvio tuotteelle MANGO argan-aloe VARTALOVOIDE, jättikoko 500 ml

  1. Admin Riitta

    Kiitos töstä –kävin suoraan varastollanne ja otin kokeeksi. Tämä voide on nykyään yöpöydällä, sillä iltaisin on ihana rasvata varsinkin sääret ja reidet, jotka tahtovat kuivua. Voin suositella – kokoon nähden tosi edullinen, argan tahtoo olla aina kallista 🙂 — Päivi N

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *