, , , ,

PAPAYA argan-aloe VARTALOVOIDE, jättikoko 500 ml

22,00 sis alv 24 %

Papaya tai suomalaisittain papaija on suuren trooppisen puun ravintorikas hedelmä, jonka erikoisuus on entsyymissä, joka sisäisesti nautittuna hoitaa jopa ruuansulatuselimistön haavoja.

Tässä voiteessa yhdistyvät 3 ihon kosteutta ja uudistumista edistävää luonnontuotetta: aloe vera, arganöljy ja Carica Papaya. Ihana, aluksi melko voimakas hedelmäinen tuoksu, hiipuu pian voiteen imeytyessä, jättäen iholle parfyymimaisen tuoksun! Huomaa jättikoko, 500 ml!

Saatavuus: 2 varastossa

Makean ja mehukkaantuoksuinen PAPAYA argan-aloe  VARTALOVOIDE ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Jättikokoinen purnukka, joka kestää ja kestää! Voiteen pohjana luonnomukainen aloe vera, arvokas argan öljy sekä Carica Papya-uute. Imeytyy hyvin ja jättää iholle hetkeksi melko voimakkaan hedelmäisen tuoksun. Ecoactive -sertifioitu laadukas tuote.

Papaya -tai suomalaisittain papaija – on suuren trooppisen puun ravintorikas hedelmä, jonka erikoisuus on entsyymissä, joka sisäisesti nautittuna hoitaa jopa ruuansulatuselimistön haavoja. Papayalla on todettu olevan myös ihonhoidossa merkittävä vaikutus sitä ravitsevana ja myös ikääntymisen merkkejä hidastavana. Siksi papayan yhdistäminen lääkealoessa luontaisesti oleviin 250 ainesosaan, jotka uudistavat ja kosteuttavat ihoa, tekee siitä todella tehokkaan vartalovoiteen. Lisänä on myös arganöljy –  paljon tutkittu ”Marokon kultana” tunnettu kauneusöljy, jota puristetaan arganpuun pähkinämäisistä hedelmistä. Yhdessä tuotteen turvalliset ainesosat tekevät tästä voiteesta ravinteikkuudesta huolimatta notkean, kepeän ja helposti imeytyvän.

Sopii myös nuorelle iholle koko vartalon kosteusvoiteeksi suihkun jälkeen!

Käyttöohje: Levitä ohut kerros puhtaalle iholle. Helposti imeytyvä, voimakas hedelmäinen tuoksu.

Katso myös: Samassa sarjassa myös ihoa uudistava lisäävä MANGO Argan-Aloe VARTALOVOIDE, jossa PAPAYAA hieman miedompi tuoksu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PAPAYA argan-aloe VARTALOVOIDE, jättikoko 500 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *