, , , ,

Ravitseva ALOE-CANNABIS kasvovoide 100 ml

11,90 sis alv 24 %

Herkkää ihoa ravitseva ja myös ikääntymisen merkkejä hoitava Aloe-Cannabis kasvovoide kätevässä pumppupullossa. Paljon hoitavia rasvahappoja, E-vitamiinia, mineraalisuoloja. Huikea antioksidanttinen suojaus ihollesi!

Saatavuus: 2 varastossa

Tehokaksikko: cannabisöljy ja aloevera ravitsevat ihoa tehokkaasti! Ravitseva Aloe-Cannabis kasvovoide kuuluu Ecoactive-sertifioituun uutuussarjaan. Kasvovoiteet kätevässä pumppupullossa ja vartalovoiteet isoissa säästöpakkauksissa. 

Luomukasvatetun lääkealoen ihoa uudistava ja kostesvauttava vaikutus yhdessä cannabisöljyn (0% THC) kanssa. Lisänä hieman auringonkukkaöljyä ja vitis vinifera-uutetta. Sisältää runsaiden rasvahappojen lisäksi, antioksidantteja ja tärkeitä mineraalisuoloja.

Syväkosteuttava ja myös iän tuomia merkkejä uudistava kasvovoide, sopii myös meikin alle. Kätevä kuljettaa mukana. Hyvin annosteleva pumppupullo!  Ei tuoksuaineita, hyvin mieto tuoksu!

Käyttöohje: Levitä ohut kerros puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Nopeasti imeytyvä.

Katso myös: Samassa uudessa sarjassa kevyt, elastisuutta lisäävä Coco-Aloe sekä suojaava ja ravitseva Olive-Aloe kasvoille. Myös isossa säästöpakkauksessa: Coco-Aloe – ja Hemp-Aloe -vartalovoiteet!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ravitseva ALOE-CANNABIS kasvovoide 100 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *