, ,

Silottava Cobra-seerumi 30 ml

34,80 sis alv 24 %

Cobra-myrkkyä muistuttava koostumus, vaikkakin laboratoriossa valmistettu!  Tuotteen teho perustuu elimistön reaktioon: iho kiristyy ja silottuu aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja kuonan poistumista.  Heleyttää ihon väriä ja vaikuttaa pitkäkestoisesti silottaen ja  kiinteyttäen.

Saatavuus: 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 170350 Cobra Seer Osastot: , ,

Päämiehemme laboratoriossa kehitetty kauneusseerumi, jonka aineosat yhdessä muistuttavat cobra-käärmeen tuottamaa myrkkyä, kuitenkin ilman lamaannuttavaa myrkkyvaikutusta.  Tuotteen teho perustuu elimistön reaktioon: iho kiristyy ja silottuu pitkäaikaisesti seerumin vaikutuksesta. Heleyttää ihoa monella tavalla!

Aloe veran hienoin kantasolu-uute uudistaa,  oligopeptidit ja runsas määrä erilaisia hivenaineita aktivoivat ihon oman järjestelmän poistamaan kuonaa ja uudistumaan.  Kiinteyttävä vaikutus veltolle ja väsyneelle iholle sekä huomattava silottava efekti ikääntymisen merkeille rypyille ja ihon epätasaisuuksille.

Käyttöohje: Levitä seerumia erityisesti aamuisin kasvojen alueelle, jotka kaipaavat silotusta ja kiinteytystä esim. helpoiten ryppyyntyville alueille silmän ympärysiholla, nenän ja suun ympärille sekä leuan alle. Parhaan vaikutuksen saat käyttämällä yö/päivävoiteena samaan aikaan Cobra-voidetta.

Katso myös: Silottava Cobra-voide ja 100% Etanatehoseerumi ja helix aspersaa sisältävät voiteet Baba Rosa +50 ja Baba Aloekasvovoide.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Silottava Cobra-seerumi 30 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *