, , , , ,

Vihreä BIO-aloe matkakoko 100 ml

11,90 sis alv 24 %

Luomukasvattetua aloe vera geeliä.  Ei lisättyä vettä eikä haitallisia parabeenejä, luonnon ksantamkumilla kevyesti saostettu Bio-aloe vera geeli. Uudistaa ja rauhoittaa kutisevaa ihoa, auttaa palovammojen hoidossa, kätevä after sun-ihon hoidossa, sopii myös limakalvoille ja mm. peräpukamavoiteeksi. Lasten kanssa monikäyttöinen apu: itikanpuremiin, nokkosen polttamiin, pieniin palovammoihin sekä viilentävä ja rauhoittava geeli myös kasvukipuihin.

Saatavuus: 6 varastossa

Suoraan suomalaiselta maahantuojalta: erityisen luonnonmukainen BIO- aloe vera geeli 250 ml tai 100 ml matkakoossa. Aloe vera on puhdistettu hyvin varoen, jottei aloen alkuperäiset n. 250 eri ainesosaa tuhoutuisi. Geeliä ei ole kirkastettu. Mutta koska erän väri voi hieman vaihdella vaalean keltaisesta tummempaan, on Bio-geeliin lisätty turvallinen väriaine, joka tekee siitä tasaisen vihreää.  BIO-geeli on vain hieman saostettu luonnon ksantaanikumilla eli se on hieman juoksevampaa kuin kirkas luomualoe. Tämä 100 ml matkakoko mahtuu mukaan reissuun, meikkipussiin tai lääkelaukkuun. 

Aloe geeli kuuluu lääkekaapin perustuotteisiin, joka helpottaa kutinaa, viilentää ja estää bakteerien ja sienien lisääntymistä iholla. Lasten kanssa: vaippaihottumasta itikanpuremiin ja atooppisen ihon kutinavaiheeseen. Sopii myös nuorelle iholle ja pintakuivan akneihon hellään puhdistamiseen sekä limakalvorikkoutumiin kuten peräpukamiin. Vihreä geeli on suosittua myös lemmikkien haavojen hoidossa, tassujen kunnossapidossa ja hevosten jalkavaivoissa – usein eläimet nuolevat haavojaan, mutta aloe on turvallista myös siinä!

Valmistajan omilla, katetuilla luomuplantaaseilla kasvatetuista kasveista valutettu tuore aloe vera puhdistetaan ja testataan dermatologisesti! Vihreän geelin dermatologinen puhtaustaso on 99,5 %, kirkastetulla luomugeelillä se on 100%. Lue lisää vihreän ja kirkkaan geelin eroista sivulta Tietoa /Kumpi? Vihreä vai kirkas?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vihreä BIO-aloe matkakoko 100 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...