, , , ,

Aloe-Shea-Mehiläisvaha tehovoide lasipurkissa 120 ml

17,90 sis alv 24 %

Ihmebalsamiksi kutsuttu tehovoide jalkapohjan kovettumille, ihohalkeamiin, erikoiskuiville käsille, ns. pykimiin sekä psoriaksen kuivan vaiheen hoitoon.

Kaikki luonnon tehoaineet yhdessä: Aloe Vera, Mehiläisvaha, Sheavoi,  Valkovaseliini. Kierrätettävä ekologinen lasipurkki. Riittoisa koostumus!

Varasto loppu

Ihmebalsamiksi kutsuttu erittäin paksu ja hoitava tehovoide jalkapohjan kovettumille, erikoiskuiville käsille, ns. pykimiin ja psoriasiksen hoitoon.  Toimii hyvin suojavoide myös psoriasiksen kuivassa vaiheessa. Paljon käsiä tehoaineilla pesevien pelastus esim. korjaushalleissa, parturi-kampaamoissa ja hoitoalalla.  Myös erikoiskuivien käsien ja pykimien hoitoon.

Tämä voide ei imeydy helposti, mutta sen teho perustuu pitkävaikutteisuuteen. Puhdas luomu aloe vera, hoitava ja ravitseva shea-pähkinävoi, mehiläisvaha ja suojaava valkovaseliini sekä antiseptinen kehäkukkauute ovat tuotteen tehokombo. Kierrätettävä lasipurkki ja erittäin riittoisa koostumus.

Käyttöohje: Sipaise ihmebalsamia suihkun jälkeen kyynärpäihin, kantapäihin, polviin tai muihin vartalosi kuivimpiin kohtiin. Pieni määrä riittää. Jalkojen tehohoito kannattaa tehdä illalla ennen nukkumaan menoa – kunnon kerros tehovoidetta ja puuvilla- tai villasukat jalkaan! Ja aamulla yllätyt jalkojen pehmeydestä!

Katso myös: Koko vartalolle pehmentävät voiteet, joissa paljon ihoa hoitavaa Argan Oil:ia ja uudistavaa Aloe Veraa sekä hedelmäuutteet: Papaya-Aloe-Argan -säästöpakkaus 500 ml tai Mango-Aloe-Argan säästöpakkaus 500 ml.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aloe-Shea-Mehiläisvaha tehovoide lasipurkissa 120 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *