, , , ,

Tired legs – virkistävä geeli väsyneille jalolle 100 ml

11,90 sis alv 24 %

Tired Legs? Väsyneet tai iltaisin levottomat jalat? Tähän tuotteeseen on ladattu luonnon tehoaineet, joilla uskomaton yhteisvaikutus. Ne ensin vilkastuttavat aineenvaihduntaa, auttavat maitohappojen poistumisessa, mutta myös rauhoittavat ja rentouttavat. Myös ihoa hoitava vaikutus: aloe veraa, taikapähkinää eli hamamelista, kurkumaa, inkivääriä ja vitis viniferaa. Mieto yrttinen tuoksu!

Saatavuus: 1 varastossa

Tired legs – virkistävä geeli väsyneille jaloille sisältää litanian luonnonaineita, jotka keventävät, viilentävät  ja rauhoittavat väsyneet jalat: taikapähkinä, inkivääri, vitis vinifera, kurkuma, hevoskastanja ja luomu aloevera.  Sopii myös ns. levottomille jaloille! 

Hamameliksen eli Taikapähkinäuutteen tiedetään lisäävän ihon pohjakerrosten veronkiertoa, rauhoittavan ja vähentävän kutinaa. Myös muille luonnonaineilla on tärkeitä merkityksiä luonnonmukaisessa ihonhoidossa ja homeopatiassa. Yrteille tuoksuva Tired legs – voide väsyneille jaloille on saanut asiakkailta paljon suitsutusta tehokkuudestaan.

Käyttöohje: Tee väsyneille jaloille kylmää ja kuumaa vuorotteleva suihku ja levitä voidetta melko runsaasti pohkeisiin ja nilkkoihin hierovin liikkein, jotta geeli imeytyy iholle.

Katso myös: Jos kärsit suonikohjuihin liittyvistä kivuista, kokeile myös Jalka- ja suonikohjuvoidetta! Jalkapohjan kovettumille ehdoton myyntisuosikkimme on Aloe-Shea-Mehiläisvaha tehovoide lasipurkissa 120 ml.

1 arvio tuotteelle Tired legs – virkistävä geeli väsyneille jalolle 100 ml

 1. Pohkeet tulessa

  ”Suhtauduin tähän epäillen, mutta yllätyin vaikutuksesta! Suosittelin työkaverillenikin.”

  • Admin Riitta

   Kiitos palautteesta ja kiitos suosituksestasi!

  • Admin Riitta

   Kiitos palautteesta ja suosituksesta!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *