, , , , ,

Vihreä BIO -aloe geeli 250 ml

17,20 sis alv 24 %

BIO-aloe vera geeli on puhdas luonnontuote, joka on puhdistettu varoen, jotta sen alkuperäiset hoitavat aineosat eivät tuhoutuisi. Aloe on tunnettu vanhastaan ihoa rauhoittavana, kutinaa helpottavana ja tulehdusta ehkäisevänä.

Saatavuus: 8 varastossa

Vihreä BIO- aloe vera geeli on puhdistettu hyvin varoen, jottei aloen alkuperäiset n. 250 eri ainesosaa tuhoutuisi. Bio-geeliä ei ole kirkastettu. Koska geelierän väri vaihtelee hieman vaalean keltaisesta vihertävään, on siihen  lisätty turvallinen väriaine, joka tekee siitä tasaisen vihreää.  BIO-geeli on vain hieman saostettu luonnon ksantaanikumilla, joten se on hieman juoksevampaa kuin kirkas luomualoevera. 

Aloevera geeli kuuluu lääkekaapin perustuotteisiin: helpottaa kutinaa, viilentää ja estää bakteerien ja sienien lisääntymistä iholla. Lasten kanssa: vaippaihottumasta itikanpuremiin ja atooppisen ihon kutinavaiheeseen. Sopii myös nuorelle iholle ja pintakuivan akneihon hellään puhdistamiseen sekä limakalvorikkoutumiin kuten peräpukamiin. Vihreä geeli on suosittua myös lemmikkien haavojen hoidossa, tassujen kunnossapidossa ja hevosten jalkavaivoissa – usein eläimet nuolevat haavojaan, mutta aloe on turvallista myös siinä!

Valmistajan omilla, katetuilla luomuplantaaseilla kasvatetuista kasveista valutettu tuore aloe vera puhdistetaan ja testataan dermatologisesti! Vihreän geelin dermatologinen puhtaustaso on 99,5 %, kirkastetulla luomugeelillä se on 100%. Lue lisää vihreän ja kirkkaan geelin eroista sivulta Tietoa /Kumpi? Vihreä vai kirkas?

Käyttöohje: Sivele aloe veraa ihon hyvin peittävä kerros ja anna kuivahtaa hetken. Jättää viilentävän tunteen iholle ja rauhoittaa kutinaa heti. Sopii myös limakalvoille.

Katso myös: Vihreästä aloesta myös matkakoko 100 ml sekä luomusertifioitu Kirkas geeli 250 ml ja 100 ml. Lisäksi 30 ml matkakoko pumppupullossa. Hyvä valikoima myös erilaisia aloe vera pojaisia kipuvoiteita sekä intiimi- ja hierontavoiteita!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vihreä BIO -aloe geeli 250 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...